VELKOMMEN / LINKS / Sjove indslag / Ibbermand Sønderrjysk humor

Fitness Guru - Ibberman
(Her er med garanti noget for tøserne)

Fitness Guruen Ibberman kommer ind midt under festen (på et aftalt tidspunkt), hvor han takker festens hovedperson for, at han / hun har inviteret ham til og komme forbi og fortælle lidt om motion, sundhed, BMI og hvor vigtigt det er at holde sig i form. Samtidig fortæller han lidt om, hvordan han er blevet guru.

Ibberman´s selvtillid er i top, og han tror selv han er guds vidunder. Han synes, der er nogen i forsamlingen, som godt kunne trænge til lidt motion, så derfor vil han sørge for, at gæsterne får rørt sig lidt.

 

Underholdning til lattermusklerne

Sort Sønderjysk humor, når det er bedst.

Jeg hedder Jens Ib og laver festunderholdning rundt omkring i hele landet. Så skal der sættes gang i festen til den næste familiefest, fødselsdag, bryllup og skal underholdning til julefrokost, polterabend, konfirmationen være helt i top mm.,så kontakt mig for et godt tilbud på festunderholdning.

Jeg laver b.la. festunderholdning som rengøringsdamen Stella. Sjov underholdning som Fitness Guru Ibberman - Servering af underholdning som den skøre tjener Jens Ib - Komisk festindslag som Prins Knud - Walk around underholdning med en stor Abe m.m.

 Jeg ser frem til at høre fra dig og sprede glæde og latter til jeres arrangement.

 

Hilsen

Jens Ib ( Ibbermand)

Bokking tlf. Tlf. 60 84 74 31

 

Tilbage i 1981 vandt Stella en konkurrence som erotisk danser, og man må sige, hun har ikke helt glemt det. Dog skal der grundig opvarmning til, inden hun starter.

Stella elsker at gøre rent (i hendes eget tempo). Hun har dog lidt svært ved at møde til tiden.

Stella kommer nu ind til jeres fest (på et aftalt tidspunkt), og da Stella har sovet over sig, får gæsterne 5 minutter / en bajers tid til at drikke ud.

Imens fortæller Stella lidt om sig selv, og hvordan verden ser ud fra hendes synsfelt. Men hun er en dame, som ikke har tid at vente, så hun begynder og gøre rent rundt imellem alle gæster, og ingen kan vide sig for sikker for at blive involveret i hendes underholdning.

På et tidspunkt kommer hun til festens hovedperson, (gerne en mand, men ikke nødvendigt). Stella hilser på dagens hovedperson og takker for sidste gang, de så hinanden. Hun inviterer hovedpersonen op for at vise de andre gæster, hvad de lavede, sidste gang de mødtes. Det bugtalershow de skulle vise dur ikke, så Stella må improvisere, og hun kommer i tanke om, at hun jo i sin tid vandt DM i erotisk dans.

Behøves mere introduktion?  Alle gæsterne får 100 % garanti for en ordentlig grinebider.

Mad & Hjælp | CVR: 12705603 | Søndergade 42 A, 6520 Toftlund  | Tlf.: +45 29 90 04 10